msr verhuur, locatie ridderkerk

VACATURE | ASSISTENT VESTIGINGSMANAGER RIDDERKERK

Ben jij een no-nonsense organisatietalent, bedreven in het leiden van een team, commercieel ingesteld en heb jij een bewezen track record in het helpen uitbouwen van een organisatie? Heb je affiniteit met techniek en ben je niet bang om de leiding te nemen? Start dan per direct als Assistent Vestigingsmanager bij MSR Verhuur in Ridderkerk!

Al meer dan 25 jaar is MSR Verhuur de totaalpartner voor verhuur en verkoop van bouwmaterieel, machines, transportmiddelen en gereedschap. Voor ondersteuning bij het operationele management van onze vestiging in Ridderkerk, zijn we op zoek naar een ervaren en gedreven fulltime Assistent Vestigingsmanager Ridderkerk, die mede verantwoordelijk is voor de dagelijkse leiding van een team van 2-5 FTE (o.a. verhuurmedewerkers, terreinmedewerker, chauffeurs). Je bent deels verantwoordelijk voor de operationele vraagstukken en biedt dagelijks ondersteuning aan zowel de vestigingsmanager als ook het team op locatie. Je bent de rechterhand én vervanging van de vestigingsmanager wat inhoudt dat je samen met het team ervoor zorgt dat op operationeel vlak alles gesmeerd loopt en je bijspringt waar nodig. Hierdoor draag jij bij aan het behalen van onze operationele- en commerciële groei- en kwaliteitsdoelstellingen

Je draagt bij aan de dagelijkse aansturing van het team, je overziet alles en stelt planningen op die iedere ochtend met het team worden doorgenomen. Dit doet je met het team samen tijdens een interactieve start van de dag. Je onderneemt én initieert ook nog eens diverse operationele activiteiten om samen te groeien en hierin neem jij het team mee.

Wat ga je doen?
Je bent mede verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken binnen de vestiging. Je motiveert en stuurt het team aan van de vestiging. Je bouwt voortdurend samen met je team en behaalt hiermee maximale prestaties. Je houdt actief contact met relaties inzake lopende orders en verkoopkansen. En je zorgt er voor dat de uitstraling van de vestiging en het verhuurmaterieel perfect op orde is. Dit doe je in goede samenwerking met het team en de vestigingsmanager.

De dagelijkse werkzaamheden bestaan verder uit adviseren, opstellen en afhandelen van contracten en eventueel verzorgen van een transportplanning. Indien van toepassing, zorg je voor een correcte afhandeling van klachten. Tevens ben je mede verantwoordelijk voor het realiseren van een optimale doorloopsnelheid van het filiaal. We verwachten van jou ondernemerschap, omdat je samen met de vestigingsmanager leiding geeft aan de operationele activiteiten binnen het filiaal. Jij regelt het!

Jij…

 • Beschikt over een MBO+/HBO werk- en denkniveau en je bent technisch georiënteerd;
 • Hebt leidinggevende vaardigheden en aantoonbare leidinggevende werkervaring binnen een commerciële omgeving;
 • Kunt zelfstandig werken en je weet goed prioriteiten te stellen;
 • Bent sociaal en een echte people manager;
 • Beschikt over goede organisatorische, communicatieve en sociale vaardigheden;
 • Bent commercieel, initiatiefrijk, zelfstandig en georganiseerd;
 • Zorgt dat het werk gedaan wordt;
 • Bent in het bezit van rijbewijs B(E).

Wij bieden jou…

 • Zelfstandigheid, afwisseling en verantwoordelijkheid;
 • Een enthousiaste en betrokken werkomgeving waarin we ook benieuwd zijn naar jouw ambities;
 • Gezellige werksfeer;
 • Afwisselende werkzaamheden;
 • Mogelijkheden in een groeiende organisatie;
 • Ruimte om jezelf te ontwikkelen;
 • Een marktconform salaris, passend bij jouw ervaring en kwaliteiten;
 • Een goede en leuke werkgever!

Interesse om ons team te versterken?
Solliciteer direct! Stuur jouw motivatie en CV naar werken@msrverhuur.nl.

Over MSR Verhuur
Al meer dan 25 jaar is MSR Verhuur jouw totaalpartner voor verhuur en verkoop van bouwmaterieel en gereedschap. Wij leveren en verhuren onder andere diverse soorten hoogwerkersverreikersheftrucksruw terrein heftrucksgraafmachinesshovelsgrondverzetmachinestrilplatensite-carrierspalletwagensstapelaarstuingereedschapklimmaterieelsteigerbouwbouwliftenladderliftenhangbruginstallatieselektrisch (hand)gereedschapdiamant gereedschapcompressorenluchtgereedschapbouwplaatsinrichting, bouwplaatsbewaking, bouwhekkenrijplatenelektrische randapparatuurklimaatbeheersinggasheatersmeetapparatuurrioolcamera’sbetonbewerkingmobiele toilettentoiletunitsschaftwagensschaftunitskantoorunitsverticaal transportstroomgeneratorenlichtmastenverlichtingdiesel aggregatenbenzine aggregatenhybride aggregatenaanhangwagensautoambulanceinterne transportmiddelenschoonmaakmachinespompenpersoonlijke veiligheid en een breed aanbod in losse hulpmiddelen voor professionals in de bouw, utiliteitsbouw, sloopbedrijven, offshore, beveiliging, installatietechniek, warehousing, industrie, gebouwbeheer, overheid, onderhoud- en renovatie, asbestverwijdering, en de evenementenbranche.

Tevens zijn wij een betrouwbare partner op het gebied van trainingen, veiligheid, inspecties en kwalitatief onderhoud en reparaties van jouw machines en gereedschappen.

Dankzij onze eigen MSR Verhuur transportdienst, kunnen wij op praktisch iedere locatie in Nederland en België bezorgen en retourhalen. Daarnaast is het ook mogelijk gehuurde materialen zelf af te halen en af te leveren bij onze eigen MSR Verhuur vestigingen in Den Haag (2x), Ridderkerk, Spijkenisse en Culemborg.

Hiermee bieden we onze klanten altijd een passende oplossing voor het werk wat gedaan moet worden. Of dit nu een hakhamer betreft of een hoogwerker. Wij vragen door, denken mee, regelen het en schakelen snel!