msr verhuur, locatie ridderkerk

VACATURE | VESTIGINGSMANAGER RIDDERKERK

Zoek jij een uitdagende leidinggevende functie waarin je naar grote hoogte kunt stijgen? Ben jij een no-nonsense organisatietalent, ervaren in het managen van een team, commercieel ingesteld en heb jij een bewezen track record in het helpen uitbouwen van een organisatie? Heb je affiniteit met techniek en ben je niet bang om de leiding te nemen? Start dan per direct als Vestigingsmanager bij MSR Verhuur in Ridderkerk!

Vestigingsmanager Ridderkerk (40 uur)

Al meer dan 25 jaar is MSR Verhuur de totaalpartner voor verhuur en verkoop van bouwmaterieel, machines, transportmiddelen en gereedschap. Voor het operationele management van onze vestiging Ridderkerk, zijn we op zoek naar een ervaren en gedreven fulltime Vestigingsmanager, die verantwoordelijk is voor de dagelijkse leiding van een team van 2-5 FTE (o.a. verhuurmedewerkers, terreinmedewerker, chauffeurs). Je bent verantwoordelijk voor de commerciële en operationele vraagstukken en biedt dagelijks ondersteuning aan jouw operationele teams op locatie. Je stuurt het team aan en zorgt dat onze operationele- en commerciële groei- en kwaliteitsdoelstellingen worden behaald. Je zorgt er met jouw team voor dat (verhuur)projecten, soepel, binnen budget en binnen deadline worden afgerond.

Als ervaren leidinggevende heb jij als doel om jouw team en vestiging Ridderkerk verder te ontwikkelen en uit te bouwen. Om dit te bereiken onderneem én initieer jij diverse commerciële- en operationele activiteiten en neem jij jouw team hierin mee.

Wat ga je doen?
Je bent verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken binnen de vestiging. Je motiveert en geeft leiding aan de medewerkers van de vestiging. Je bouwt voortdurend met je team en behaalt hiermee maximale prestaties. Je houdt actief contact met relaties inzake lopende orders en verkoopkansen. En je zorgt er voor dat de uitstraling van de vestiging en het verhuurmaterieel perfect op orde is. In deze rol ben je verantwoordelijk voor commerciële, kwaliteits- en budgetdoelstellingen.

De dagelijkse werkzaamheden bestaan verder uit adviseren, opstellen en afhandelen van contracten en verzorgen van transportplanning. Indien van toepassing, zorg je voor een correcte afhandeling van klachten. Tevens ben je verantwoordelijk voor de voorraadbeheersing en het realiseren van een optimale doorloopsnelheid van het filiaal. Je stuurt aan op een correcte dagelijkse filiaaladministratie, zoals kascontrole en -storting, debiteurenbeheer, facturatie etc. We verwachten van jou ondernemerschap, omdat je direct leiding geeft aan alle operationele activiteiten binnen het eigen filiaal. Jij regelt het!

Jij…

 • Beschikt over een HBO werk- en denkniveau en je bent technisch georiënteerd;
 • Hebt leidinggevende vaardigheden en circa 2 jaar relevante, leidinggevende werkervaring binnen een commerciële omgeving;
 • Kunt zelfstandig werken en je weet goed prioriteiten te stellen;
 • Bent sociaal en een echte people manager;
 • Beschikt over goede organisatorische, communicatieve en sociale vaardigheden;
 • Bent commercieel, initiatiefrijk, zelfstandig en georganiseerd;
 • Zorgt dat het werk gedaan wordt;
 • Bent in het bezit van rijbewijs B(E).

Wij bieden jou…

 • Zelfstandigheid, afwisseling en verantwoordelijkheid;
 • Een enthousiaste en betrokken werkomgeving waarin we ook benieuwd zijn naar jouw ambities;
 • Gezellige werksfeer;
 • Afwisselende werkzaamheden;
 • Mogelijkheden in een groeiende organisatie;
 • Ruimte om jezelf te ontwikkelen;
 • Een marktconform salaris, passend bij jouw ervaring en kwaliteiten;
 • Een goede en leuke werkgever!

Interesse om ons team te versterken?
Solliciteer direct! Stuur jouw motivatie en CV naar werken@msrverhuur.nl.

Over MSR Verhuur
Al meer dan 25 jaar is MSR Verhuur jouw totaalpartner voor verhuur en verkoop van bouwmaterieel en gereedschap. Wij leveren en verhuren onder andere diverse soorten hoogwerkersverreikersheftrucksruw terrein heftrucksgraafmachinesshovelsgrondverzetmachinestrilplatensite-carrierspalletwagensstapelaarstuingereedschapklimmaterieelsteigerbouwbouwliftenladderliftenhangbruginstallatieselektrisch (hand)gereedschapdiamant gereedschapcompressorenluchtgereedschapbouwplaatsinrichting, bouwplaatsbewaking, bouwhekkenrijplatenelektrische randapparatuurklimaatbeheersinggasheatersmeetapparatuurrioolcamera’sbetonbewerkingmobiele toilettentoiletunitsschaftwagensschaftunitskantoorunitsverticaal transportstroomgeneratorenlichtmastenverlichtingdiesel aggregatenbenzine aggregatenhybride aggregatenaanhangwagensautoambulanceinterne transportmiddelenschoonmaakmachinespompenpersoonlijke veiligheid en een breed aanbod in losse hulpmiddelen voor professionals in de bouw, utiliteitsbouw, sloopbedrijven, offshore, beveiliging, installatietechniek, warehousing, industrie, gebouwbeheer, overheid, onderhoud en renovatie, asbestverwijdering, en de evenementenbranche.

Tevens zijn wij een betrouwbare partner op het gebied van trainingen, veiligheid, inspecties en kwalitatief onderhoud en reparaties van jouw machines en gereedschap.

Dankzij onze eigen MSR Verhuur transportdienst, kunnen wij op praktisch iedere locatie in Nederland en België bezorgen en retourhalen. Daarnaast is het mogelijk gehuurde materialen zelf af te halen en af te leveren bij onze eigen MSR Verhuur vestigingen in Den Haag (2x), Ridderkerk, Spijkenisse en Culemborg.

Hiermee bieden we onze klanten altijd een passende oplossing voor het werk wat gedaan moet worden. Of dit nu een hakhamer betreft of een hoogwerker. Wij vragen door, denken mee, regelen het en schakelen snel!