locaties, msr verhuur

OPENINGSTIJDEN MSR VERHUUR VOORJAAR 2022

Komende weken staan er diverse feestdagen op de agenda.

Dit zijn onze MSR Verhuur openingstijden in de periode 15 april tot en met 6 juni:

  • Vrijdag 15 april Goede Vrijdag – alle vestigingen GEOPEND tussen 07.00 – 17.00 uur
  • Maandag 18 april Tweede Paasdag – GESLOTEN
  • Woensdag 27 april Koningsdag – GESLOTEN
  • Donderdag 26 mei Hemelvaartsdag – GESLOTEN
  • Maandag 6 juni Tweede Pinksterdag – GESLOTEN

 

Geniet van deze feestdagen!

 

Met zonnige voorjaarsgroet,

 

Team MSR Verhuur

 

* Voor spoedgevallen zijn wij 24/7 bereikbaar! Heeft u ons nodig? Neem dan altijd contact met ons op!

 

Over MSR Verhuur

Al meer dan 25 jaar is MSR Verhuur uw totaalpartner voor verhuur en verkoop van bouwmaterieel en industriële gereedschappen. Wij leveren en verhuren onder andere diverse soorten hoogwerkersverreikersheftrucksruw terrein heftrucksgraafmachinesshovelsgrondverzetmachinestrilplatensite-carrierspalletwagensstapelaarstuingereedschapklimmaterieelsteigerbouwbouwliftenladderliftenhangbruginstallatieselektrisch (hand)gereedschapdiamant gereedschapcompressorenluchtgereedschapbouwplaatsinrichting, bouwplaatsbewaking, bouwhekkenrijplatenelektrische randapparatuurklimaatbeheersinggasheatersmeetapparatuurrioolcamera’sbetonbewerkingmobiele toilettentoiletunitsschaftwagensschaftunitskantoorunitsverticaal transportstroomgeneratorenlichtmastenverlichtingdiesel aggregatenbenzine aggregatenhybride aggregatenaanhangwagensautoambulanceinterne transportmiddelenschoonmaakmachinespompenpersoonlijke veiligheid en een breed aanbod in losse hulpmiddelen voor professionals in de bouw, utiliteitsbouw, sloopbedrijven, offshore, beveiliging, installatietechniek, warehousing, industrie, gebouwbeheer, overheid, onderhoud- en renovatie, asbestverwijdering, en de evenementenbranche.

Tevens zijn wij een betrouwbare partner op het gebied van trainingen, veiligheid, inspecties en kwalitatief onderhoud en reparaties van uw machines en gereedschappen.

Dankzij onze eigen MSR Verhuur transportdienst, kunnen wij op praktisch iedere locatie in Nederland en België bezorgen en retourhalen. Daarnaast kunt u gehuurde materialen zelf afhalen en afleveren bij onze eigen MSR Verhuur vestigingen in Den Haag (2x), Ridderkerk, Spijkenisse en Culemborg.

Hiermee bieden we onze klanten altijd een passende oplossing voor het werk wat gedaan moet worden. Of dit nu een hakhamer betreft of een hoogwerker. Wij vragen door, denken mee, regelen het en schakelen snel!