opslag, msr verhuur

VACATURE | LOGISTIEK MEDEWERKER VERHUUR/STEIGERBOUW

Wij kunnen bij MSR Verhuur in Den Haag wel wat hulp gebruiken! Ter versterking van ons verhuurteam op onze vestiging in Den Haag zijn wij op zoek naar een nieuwe collega met tomeloze enthousiasme, iemand die makkelijk 10.000 stappen per dag redt, een collega met spierballen die met een grote glimlach alles regelt op ons terrein van onze MSR Verhuur vestiging(en) in Den Haag.

Logistiek medewerker verhuur/steigerbouw (40 uur)

Wat ga je doen?
De werkdag is afwisselend en dat geeft je energie. Het ene moment bereid je een transport voor om te kunnen laden en het andere moment sta je te lossen om vervolgens de teruggekomen materialen meteen te controleren, schoon te maken en op te ruimen. Het terrein is jouw speelveld en je houdt overzicht. Je ruimt op, maakt schoon en weet alles een plaats te geven. Alles voor een perfecte uitstraling van het filiaal en ons materieel.

De gehele dag schakel je met je collega’s, chauffeurs en klanten, die hun materialen komen halen of terugbrengen. Door je inzet en enthousiasme loopt alles soepel en overzichtelijk. Jij hebt het allemaal keurig voor elkaar.

Jij herkent jezelf hierin

 • Je weet van aanpakken en zit vol energie;
 • Je hebt een goede fysieke gesteldheid;
 • Je bent sociaal, klantvriendelijk en servicegericht;
 • Je hebt affiniteit met steigers en machines;
 • Je bent bereid alle werkzaamheden aan te pakken, die op je pad komen;
 • Je bent woonachtig in de omgeving van het filiaal.

Wij bieden jou

 • Een superteam van enthousiaste collega’s;
 • Minstens even leuk zijn onze klanten en leveranciers, die je de hele dag door spreekt;
 • Afwisseling in je werk en werkomgeving;
 • Marktconform salaris met vakantiegeld en pensioen;
 • Vrijdagmiddagborrel;
 • Een leuke en goede werkgever!

Interesse om ons team te versterken?
Solliciteer direct bij MSR Verhuur en stuur jouw motivatie en CV naar werken@msrverhuur.nl.

Over MSR Verhuur

Al meer dan 25 jaar is MSR Verhuur uw totaalpartner voor verhuur en verkoop van bouwmaterieel en industriële gereedschappen. Wij leveren en verhuren onder andere diverse soorten hoogwerkersverreikersheftrucksruw terrein heftrucksgraafmachinesshovelsgrondverzetmachinestrilplatensite-carrierspalletwagensstapelaarstuingereedschapklimmaterieelsteigerbouwbouwliftenladderliftenhangbruginstallatieselektrisch (hand)gereedschapdiamant gereedschapcompressorenluchtgereedschapbouwplaatsinrichting, bouwplaatsbewaking, bouwhekkenrijplatenelektrische randapparatuurklimaatbeheersinggasheatersmeetapparatuurrioolcamera’sbetonbewerkingmobiele toilettentoiletunitsschaftwagensschaftunitskantoorunitsverticaal transportstroomgeneratorenlichtmastenverlichtingdiesel aggregatenbenzine aggregatenhybride aggregatenaanhangwagensautoambulanceinterne transportmiddelenschoonmaakmachinespompenpersoonlijke veiligheid en een breed aanbod in losse hulpmiddelen voor professionals in de bouw, utiliteitsbouw, sloopbedrijven, offshore, beveiliging, installatietechniek, warehousing, industrie, gebouwbeheer, overheid, onderhoud- en renovatie, asbestverwijdering, en de evenementenbranche.

Tevens zijn wij een betrouwbare partner op het gebied van trainingen, veiligheid, inspecties en kwalitatief onderhoud en reparaties van uw machines en gereedschappen.

Dankzij onze eigen MSR Verhuur transportdienst, kunnen wij op praktisch iedere locatie in Nederland en België bezorgen en retourhalen. Daarnaast kunt u gehuurde materialen zelf afhalen en afleveren bij onze eigen MSR Verhuur vestigingen in Den Haag (2x), Ridderkerk, Spijkenisse en Culemborg.

Hiermee bieden we onze klanten altijd een passende oplossing voor het werk wat gedaan moet worden. Of dit nu een hakhamer betreft of een hoogwerker. Wij vragen door, denken mee, regelen het en schakelen snel!