locatie, msr verhuur

VACATURE | VESTIGINGSMANAGER MSR VERHUUR CULEMBORG

Ter versterking van ons team in onze MSR Verhuur vestiging in Culemborg, zijn wij op zoek naar een ervaren vestigingsmanager.

Ben jij de ondernemende vestigingsmanager die samen met ons enthousiaste en betrokken team onze MSR Verhuur vestging in Culemborg verder laat groeien?

Vestigingsmanager MSR Verhuur Culemborg (40 uur)

Wat ga je doen?
Je bent verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken binnen de vestiging. Je motiveert en geeft leiding aan de medewerkers van de vestiging. Je bouwt voortdurend met je team en behaalt hiermee maximale prestaties. Je houdt actief contact met klanten inzake lopende orders en verkoopkansen. En je zorgt er voor dat de uitstraling van de vestiging en het verhuurmaterieel perfect op orde is. In deze rol ben je verantwoordelijk voor commerciële, kwaliteits- en budgetdoelstellingen.

De dagelijkse werkzaamheden bestaan verder uit adviseren, opstellen en afhandelen van contracten en verzorgen van transportplanning. Indien van toepassing, zorg je voor een correcte afhandeling van klachten. Tevens ben je verantwoordelijk voor de voorraadbeheersing en het realiseren van een optimale doorloopsnelheid van onze MSR Verhuur vestiging in Culemborg. Je stuurt aan op een correcte dagelijkse vestigingsadministratie, zoals kascontrole en -storting, debiteurenbeheer, facturatie, etc.

Omdat je direct leiding geeft aan alle operationele activiteiten binnen onze onderneming, verwachten we van jou ondernemerschap, creativiteit en een commerciële drive. Wat de uitdagingen of doelstellingen ook zijn; jij regelt het!

Jij…

 • Beschikt over een MBO+/HBO werk- en denkniveau en je bent technisch georiënteerd;
 • Leidinggevende en commerciële ervaring, indien jij deze ervaring hebt opgedaan binnen een bouw gerelateerde branche, de technische- en/of verhuur branche is dit een pré;
 • Een gedreven instelling, van nature ben jij een verbinder en heb jij geen moeite met het nemen van beslissingen;
 • Communicatieve vaardigheden; je schakelt makkelijk tussen verschillende lagen binnen onze organisatie en bij de klant, verder stuur jij jouw team makkelijk bij en vanuit jouw coachende vaardigheden haal jij het beste in hen naar boven;
 • Bent goed in plannen en project management en je weet goed prioriteiten te stellen;
 • Beschikt over goede organisatorische, communicatieve en sociale vaardigheden;
 • Bent commercieel, initiatiefrijk, zelfstandig en georganiseerd;
 • Zorgt dat het werk gedaan wordt;
 • Een hands-on mentaliteit en bent fulltime beschikbaar;
 • Bent in het bezit van rijbewijs B(E).

Wij bieden jou

 • Zelfstandigheid, afwisseling en verantwoordelijkheid;
 • Een enthousiaste en betrokken werkomgeving waarin we ook benieuwd zijn naar jouw ambities;
 • Diverse mogelijkheden in een groeiende organisatie;
 • Ruimte om jezelf te ontwikkelen;
 • Een marktconform salaris, passend bij jouw ervaring en kwaliteiten;
 • Een leuke en goede werkgever!

Interesse om ons MSR Verhuur team te komen versterken?
Solliciteer dan direct bij MSR Verhuur en stuur jouw motivatie en CV naar werken@msrverhuur.nl.

Over MSR Verhuur

Al meer dan 25 jaar is MSR Verhuur uw totaalpartner voor verhuur en verkoop van bouwmaterieel en industriële gereedschappen. Wij leveren en verhuren onder andere diverse soorten hoogwerkersverreikersheftrucksruw terrein heftrucksgraafmachinesshovelsgrondverzetmachinestrilplatensite-carrierspalletwagensstapelaarstuingereedschapklimmaterieelsteigerbouwbouwliftenladderliftenhangbruginstallatieselektrisch (hand)gereedschapdiamant gereedschapcompressorenluchtgereedschapbouwplaatsinrichting, bouwplaatsbewaking, bouwhekkenrijplatenelektrische randapparatuurklimaatbeheersinggasheatersmeetapparatuurrioolcamera’sbetonbewerkingmobiele toilettentoiletunitsschaftwagensschaftunitskantoorunitsverticaal transportstroomgeneratorenlichtmastenverlichtingdiesel aggregatenbenzine aggregatenhybride aggregatenaanhangwagensautoambulanceinterne transportmiddelenschoonmaakmachinespompenpersoonlijke veiligheid en een breed aanbod in losse hulpmiddelen voor professionals in de bouw, utiliteitsbouw, sloopbedrijven, offshore, beveiliging, installatietechniek, warehousing, industrie, gebouwbeheer, overheid, onderhoud- en renovatie, asbestverwijdering, en de evenementenbranche.

Tevens zijn wij een betrouwbare partner op het gebied van trainingen, veiligheid, inspecties en kwalitatief onderhoud en reparaties van uw machines en gereedschappen.

Dankzij onze eigen MSR Verhuur transportdienst, kunnen wij op praktisch iedere locatie in Nederland en België bezorgen en retourhalen. Daarnaast kunt u gehuurde materialen zelf afhalen en afleveren bij onze eigen MSR Verhuur vestigingen in Den Haag (2x), Ridderkerk, Spijkenisse en Culemborg.

Hiermee bieden we onze klanten altijd een passende oplossing voor het werk wat gedaan moet worden. Of dit nu een hakhamer betreft of een hoogwerker. Wij vragen door, denken mee, regelen het en schakelen snel!