locatie ridderkerk, kantoor, msr verhuur

ACCOUNTMANAGER REGIO ROTTERDAM-RIJNMOND

Voor de uitbreiding van onze activiteiten in de regio Rotterdam – Rijnmond zijn wij op zoek naar een

Accountmanager regio Rotterdam – Rijnmond

Wat ga je doen?
Klanten ontmoeten! Als Accountmanager zorg je voor behoud en uitbreiding van onze verhuuractiviteiten in de regio Rotterdam – Rijnmond. Je bent verantwoordelijk voor het realiseren van de doelstellingen in jouw regio.

Je bouwt bestaande klanten uit door goed contact te onderhouden. Wanneer klanten advies nodig hebben bellen ze jou. Je brengt ook offertes uit, volgt ze op en weet ze om te zetten in opdrachten. Kortom, je bent volledig in control als het gaat om de bestaande klanten in jouw regio en de uitstaande offertes en orders en op de hoogte van alles wat er speelt.

Je weet ook in gesprek te komen met potentiële klanten en nieuwe relaties op te bouwen door het plegen van (koude) acquisitie en het bezoeken van projecten in de regio. Dit doe je geheel zelfstandig en in goede samenwerking met een team van enthousiaste collega’s.

Jij herkent jezelf hierin;

  • Relevante werkervaring in een commercieel/technische omgeving is een pré;
  • MBO4/HBO opleiding of vergelijkbare kennis of ervaring;
  • Zelfstandig, ondernemend, commercieel en communicatief vaardig;
  • Klantgerichte mindset;
  • In het bezit van minimaal rijbewijs B.

Wij bieden jou;

  • Een zelfstandige en afwisselende baan binnen een groeiend bedrijf;
  • Een enthousiaste en betrokken werkomgeving met leuke collega’s;
  • Ruimte voor jouw ambities en ontwikkeling;
  • Auto, telefoon en laptop;
  • Marktconform salaris.

Over MSR Verhuur 
MSR Verhuur is een familiebedrijf met 25 jaar ervaring. We zijn een totaalpartner voor verhuur  van bouwmaterieel, gereedschap en Steigerbouw. We maken verhuur gemakkelijker en persoonlijker voor onze klanten. Dit doen we vanaf onze filialen in Ridderkerk, Spijkenisse, Den Haag en Culemborg of online! Hiermee bieden we onze klanten altijd een passende oplossing voor het werk wat gedaan moet worden. Of dit nu een hakhamer betreft of een hoogwerker. Wij vragen door, denken mee, regelen het en schakelen snel.

Interesse om ons team te versterken?
Solliciteer direct! Stuur jouw motivatie en CV naar werken@msrverhuur.nl.