STEIGERMEESTER

Wij zoeken Meesters in de Steigerbouw!

Steigerbouw is niet nieuw in ons verhuurprogramma. We hebben de afgelopen jaren de vraag naar steigers zien groeien als ook het vertrouwen van onze klanten in onze expertise op het gebied van steigerbouw. MSR Steigerbouw is gestart om nog beter deze dienstverlening uit te voeren, steigerbouw volledig in eigen beheer om kwaliteit te kunnen garanderen. En we groeien snel!

Ter ondersteuning van ons ijzersterke team zoeken wij SteigerMeesters m/v [40 uur]

Een steigermeester bouwt niet alleen snel en goed steigers. Je zet nog net dat stapje extra wat MSR Steigerbouw onderscheidt van alle andere aanbieders. Je biedt namelijk service en ontzorgt de klant. Dat is waar MSR Steigerbouw voor staat en waarmee wij ons onderscheiden. Samen met ons ijzersterke team ga je aan de slag op het project en bouw je mee. Flexibiliteit en tomeloze inzet is hierbij essentieel.

Jij…
• …hebt dezelfde passie voor ons vak als wij;
• Zelfstandig, flexibel en proactief zijn je niet onbekend;
• Klant- en servicegericht heb je ‘hoog’ staan;
• In bezit van rijbewijs B;
• ZZP-er? We komen graag met je in contact.

Wij bieden jou…
• zelfstandigheid, afwisseling en verantwoordelijkheid;
• een enthousiaste en betrokken werkomgeving in een ijzersterk team;
• vele mogelijkheden in een groeiende organisatie;
• een marktconform salaris.

Over MSR Verhuur
MSR Verhuur is een familiebedrijf met meer dan 25 jaar ervaring. We zijn een totaalpartner voor verhuur en verkoop van bouwmaterieel, gereedschap én Steigerbouw. We maken verhuur gemakkelijker en persoonlijker voor onze klanten. Dit begint al bij het team en onze informele werksfeer.

We opereren vanaf onze filialen in Ridderkerk, Den Haag, Culemborg en Spijkenisse of online! We bieden onze klanten altijd een passende oplossing voor het werk wat gedaan moet worden. Wij vragen door, denken mee, regelen het en schakelen snel.

Ook onderdeel zijn van ons ijzersterke team?
Solliciteer direct! Stuur jouw motivatie en CV naar werken@msrverhuur.nl en we nemen snel contact met je op.