FILIAALLEIDER SPIJKENISSE

We breiden uit. Dit jaar nog openen we onze vierde vestiging in Spijkenisse. Wij zijn op zoek naar een ambitieuze filiaalleider, die dit filiaal met het team op de kaart gaat zetten. Ben jij de ondernemende filiaalleider die samen met ons enthousiaste en betrokken team ons filiaal laat groeien?

Wat ga je doen?
Je bent verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken binnen de vestiging. Je motiveert en geeft leiding aan de medewerkers van de vestiging. Je bouwt voortdurend met je team en behaalt hiermee maximale prestaties. Je houdt actief contact met relaties inzake lopende orders en verkoopkansen. En je zorgt er voor dat de uitstraling van de vestiging en het verhuurmaterieel perfect op orde is. In deze rol ben je verantwoordelijk voor commerciële, kwaliteits- en budgetdoelstellingen.

De dagelijkse werkzaamheden bestaan verder uit adviseren, opstellen en afhandelen van contracten en verzorgen van transportplanning. Indien van toepassing, zorg je voor een correcte afhandeling van klachten. Tevens ben je verantwoordelijk voor de voorraadbeheersing en het realiseren van een optimale doorloopsnelheid van het filiaal. Je stuurt aan op een correcte dagelijkse filiaaladministratie, zoals kascontrole en -storting, debiteurenbeheer, facturatie etc. We verwachten van jou ondernemerschap, omdat je direct leiding geeft aan alle operationele activiteiten binnen het eigen filiaal. Jij regelt het!

Jij herkent jezelf hierin

  • MBO+/HBO werk- en denkniveau, technisch georiënteerd;
  • Leidinggevende vaardigheden en minimaal 2 jaar relevante werkervaring;
  • Zelfstandig werken en prioriteiten stellen;
  • Sociaal, commercieel, initiatiefrijk en georganiseerd;
  • Jij regelt het!;
  • In bezit van rijbewijs B(E).

Wij bieden jou

  • Zelfstandigheid, afwisseling en verantwoordelijkheid;
  • Een enthousiaste en betrokken werkomgeving;
  • Ruimte voor jouw ambities en ontwikkeling;
  • Marktconform salaris.

Over MSR Verhuur
MSR Verhuur is een familiebedrijf met meer dan 25 jaar ervaring. We zijn een totaalpartner voor verhuur en verkoop van bouwmaterieel en industriële gereedschappen. We maken verhuur gemakkelijker en persoonlijker voor onze klanten. Dit doen we vanaf onze filialen in Ridderkerk, Den Haag en Culemborg of online! Hiermee bieden we onze klanten altijd een passende oplossing voor het werk wat gedaan moet worden. Of dit nu een hamer betreft of een hoogwerker. Wij vragen door, denken mee, regelen het en schakelen snel.

Interesse om ons team te versterken?
Solliciteer direct! Stuur jouw motivatie en CV naar werken@msrverhuur.nl.