msr verhuur banner

MSR Verhuurboek 2020

Het MSR Verhuurboek 2020 is uit! En wat zijn we trots op het resultaat. Na de website, die we eerder dit jaar in een volledig nieuw jasje hebben gestoken, is nu ook het Verhuurboek vernieuwd. Dikker, mooier, completer. Ons volledige verhuurprogramma vind je er in terug, onderverdeeld in de oude vertrouwde categorieën.

Verbreding en uitbreiding verhuurprogramma in 2020
En we blijven vernieuwen en verbreden. Ook in ons verhuurprogramma. Zo hebben we o.a. geïnvesteerd in nieuwe schaarhoogwerkers voor komend jaar en ons programma uitgebreid met een nieuw type autohoogwerker. Onze nieuwe autohoogwerkers bieden naast het veilig werken op hoogte ook o.a. een geïsoleerde korf en de mogelijkheid om voorraad mee te nemen in de bus. En daar houdt het nog niet mee op. Ons aanbod heftrucks wordt groter met de 3,5 ton heftruck in zowel dieseluitvoering als LPG/Gas. We blijven investeren om jullie te kunnen ondersteunen bij alle werkzaamheden.

Lange tijd hebben we onze prijzen ongewijzigd kunnen laten. Voor komend jaar ontkwamen we er helaas niet aan om hier scherp naar te kijken en daarmee een aantal prijzen aan te passen.

Nog niet ontvangen? We sturen hem jullie graag toe.
Dit jaar is het MSR Verhuurboek 2020 niet alleen in boek verkrijgbaar, maar ook in digitaal bladerbare versie. We sturen ze beiden met alle plezier op! Nog niet ontvangen? Vraag hem direct aan.

Wij kijken weer uit naar een fantastisch jaar, waarin we veel voor jullie mogen betekenen.