banner, msr verhuur

VOORDEEL DOOR AFTANKEN OP LOCATIE

Het tanken van machines kost tijd. Het wordt dan ook vaak ervaren als een tijdrovende activiteit. Dit uit handen nemen levert een behoorlijke productiviteitsverhoging op. Werknemers kunnen zich focussen op het werk en het aftanken wordt geregeld. Wij zien hier voordeel in voor onze klanten, voor jullie! En daarom zijn wij een samenwerking aangegaan met Shell TapUp.

Shell TapUp – geef het aftanken uit handen!
Shell TapUp is een dienst, die het mogelijk maakt om het gehele proces rondom aftanken uit handen te geven. Door een simpel bericht achter laten wat al kan via een snelle QR code, komen zij op locatie om de machine af te tanken. Een bijkomend voordeel is ook nog eens dat zij alleen werken met duurzame brandstoffen. Zelf rijden ze op CO² neutrale HVO-brandstof en ze tanken Shell GTL af, een schonere diesel. Niks gedoe met jerrycans en morsen, maar exacte liters die exact berekend worden. Hiermee streven wij naar een zo duurzaam mogelijke werkwijze door ons en ondersteunen wij ook onze klanten hierbij.

Meer weten?
We vertellen graag over de mogelijkheden. Laat hier je gegevens achter of bel ons direct 085 27 30 230.