locatie ridderkerk, kantoor, msr verhuur

Commercieel Technisch Adviseur

Heb jij net een commerciële opleiding afgerond, affiniteit met techniek en ben jij een zelfstarter? Dan is deze functie jouw kans om een vliegende start te maken in je carrière. Wij zijn namelijk op zoek naar een junior Commercieel Technisch Adviseur (fulltime, 40 uur per week).

Wat ga je doen?
Als Commercieel Technisch Adviseur heb je een diverse baan. De ene dag werk je aan het realiseren van verkoopdoelstellingen door klanten te voorzien van advies, offertes op te volgen en om te zetten in opdrachten. De andere dag ben je op pad met je rolmaat en papieren om werkopnames te doen. Je hebt grip op je orderportefeuille en onderhoudt hiervoor goed contact met alle betrokken collega’s en andere partijen.

Onderweg sta je open voor wat er op je pad komt en weet je in gesprek te komen met potentiële klanten en nieuwe relaties op te bouwen. Kortom, je bent een spin in het web. Je ziet overal kansen en grijpt ze met beide handen aan. Dit doe je niet alleen. Met ons enthousiaste team van collega’s help je het bedrijf verder groeien en jij groeit mee.

Jij herkent jezelf hierin;
• Je staat te springen om aan de slag te gaan in een zelfstandige rol;
• Commerciële HBO opleiding of vergelijkbare kennis of ervaring;
• Communicatief vaardig, ondernemend, commercieel en zelfstandig;
• Affiniteit met techniek;
• Klantgerichte mindset;
• In het bezit van rijbewijs B;

Wij bieden jou;
• Een zelfstandige en afwisselende baan binnen een groeiend bedrijf;
• Een enthousiaste en betrokken werkomgeving;
• Ruimte voor jouw ambities en ontwikkeling;
• Een auto, laptop en mobiele telefoon;
• Marktconform salaris.

Over MSR Verhuur
MSR Verhuur is een familiebedrijf met meer dan 23 jaar ervaring. We zijn een totaalpartner voor verhuur en verkoop van bouwmaterieel en industriële gereedschappen. We maken verhuur gemakkelijker en persoonlijker voor onze klanten. Dit doen we vanaf onze filialen in Ridderkerk, Den Haag en Culemborg of online! Hiermee bieden we onze klanten altijd een passende oplossing voor het werk wat gedaan moet worden. Of dit nu een hamer betreft of een hoogwerker. Wij vragen door, denken mee, regelen het en schakelen snel.

Interesse om ons team te versterken?
Solliciteer direct! Stuur jouw motivatie en CV naar personeel@msrverhuur.nl.