TERREINMEDEWERKER

Voor ons hoofdkantoor en filiaal Ridderkerk zoeken wij een enthousiaste nieuwe collega;

Wat ga je doen?
De werkdag is afwisselend en dat geeft je energie. Het ene moment bereid je een transport voor om te kunnen laden en het andere moment sta je te lossen om vervolgens de teruggekomen materialen meteen te controleren, schoon te maken en op te ruimen. Het terrein is jouw speelveld en je houdt overzicht. Je ruimt op, maakt schoon en weet alles een plaats te geven. Alles voor een perfecte uitstraling van het filiaal.

De gehele dag schakel je met je collega’s van de Verhuur en klanten, die hun materialen komen halen. Door je inzet en enthousiasme loopt alles soepel en overzichtelijk.

Jij herkent jezelf hierin;
• Je weet van aanpakken en zit vol energie;
• Je hebt een goede fysieke gesteldheid;
• Je bent sociaal, klantvriendelijk en servicegericht;
• Je hebt affiniteit met machines;
• Je bent bereid alle werkzaamheden aan te pakken, die op je pad komen;
• Je bent woonachtig in de omgeving van het filiaal.

Wij bieden jou…
• Een leuk team van enthousiaste collega’s;
• Minstens even leuk zijn onze klanten, die je de hele dag door spreekt;
• Afwisseling;
• Vrijdagmiddagborrels.

Over MSR Verhuur
MSR Verhuur is een familiebedrijf met meer dan 23 jaar ervaring. We zijn een totaalpartner voor verhuur en verkoop van bouwmaterieel en industriële gereedschappen. We maken verhuur gemakkelijker en persoonlijker voor onze klanten. Dit doen we vanaf onze filialen in Ridderkerk, Den Haag en Culemborg én online! Hiermee bieden we onze klanten altijd een passende oplossing voor het werk wat gedaan moet worden. Of dit nu een hamer betreft of een hoogwerker. Wij vragen door, denken mee, regelen het en schakelen snel.

Interesse om ons team te versterken?
Solliciteer direct! Stuur jouw motivatie en CV naar personeel@msrverhuur.nl.